Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke hva jeg vil bli.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ingen anelse hva jeg skal bli, har tenkt tannlege men man trenger snitt mellom 5 og 6! I 1vgs hadde jeg i snitt 3,6, Og jeg føler jeg ikke kommer til å klare det. Jeg er veldig stresset og må finne ut hva jeg har lyst til å bli. Jeg er flink i Matte, spansk, gym og flink til å bruke hendene og har veldig gode karakter i dem. Kan du gi meg hint til hva jeg kan bli, ønsker en jobb som tjener godt/bra. Jeg hadde studert hele livet mitt om det var en jobb med disse ønskene! Hilsen desperat-stresset jente.

SVAR

Besvart 08.10.2018 13:49:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle