Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst å dra på en fest. Hvordan bli invitert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på en kristen skole med nesten bare kristne folk. Omgangskretsen min er kristen og de aller fleste vennene mine er det. Men jeg har veldig lyst å dra på en fest, ikke drikke eller noe men bare dra på en fest å ha det gøy men aner ikke hvordan jeg kan bli invitert på noen:/ og å bli kjent med andre i klassen eller på trinnet mitt er ikke vits i ettersom jeg kjenner de aller fleste fra før av og vet de ikke går på fester. Så hvor kan jeg gå for å få meg venner som går på fester jeg kan bli invitert på?

SVAR

Besvart 23.10.2018 20:15:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle