Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg skal studere videre eller flytte hjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ikke bra på skolen. studerer i hønefoss. jeg sitter alene på rommet fordi det ikke folk på min alder som studere der så jeg reiser hjem så ofte jeg kan. jeg sliter med hjertesorg og synes det da blir ekstra vanskelig. jeg har bare lyst til å droppe ut men samtidig så har jeg bare lyst til å bli ferdig med den perioden i livet mitt. hvis jeg dropper ut så får jeg kanskje ikke flytte hjem igjen og jeg tjener ikke nok til å bo for meg selv ennå.

SVAR

Besvart 26.10.2018 14:19:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle