Hopp til hovedinnholdet

Læreren favoriserer elever og tåler ikke kritikk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg går i 2. klasse på videregående og ønsker tips til hvordan jeg kan gå frem for å bytte kontaktlærer. den kontaktlæreren vi har nå favoriserer veldig for eksempel beskyldte hun en elev for å ha jukset på matte prøve fordi svaret var så likt på fasiten og i dette faget er det jo slik at mann får riktig dersom svaret er likt på fasiten, eleven er også veldig flink på skolen så det var ikke noe grunn til å tro at han hadde jukset. hun tåler heller ikke å få kritikk, hvis man prøver å ta opp noe men henne som kan forbedre måten hun underviser på blir hun sint og kjefter høylytt på oss og begynner nesten og grine, vi er veldig forsiktig når vi snakker med henne så det er ingen grunn til å kjefte og bli så lei seg. hun gir oss også prøver når vi bare har gått gjennom halve kapittelet og tar med det vi ikke har gått gjennom på prøven. hele klassen syntes det er ubehagelig og snakke med henne og unngår derfor å ta opp ting med henne selv om det er nødvendig

SVAR

Besvart 29.10.2018 15:57:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle