Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke i klassen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trives ikke så mye i klassen min lenger. Altså, jeg blir ikke mobbet eller holdt utenfor eller noe men jeg føler meg veldig alene. Jeg hadde mange gode venner i klassen før men nå er jeg bare med folk fra di andre klassene. Jeg har EN god venn i min klasse men hun velger alltid andre oven for meg. Jeg passer bedre med dem i de andre klassen og føler alle i min egen klasse er så annerledes i fra meg så jeg har sluttet å være med dem egentlig, jeg tror ikke de liker meg mer heller. For eksempel i dag skulle klassen vår på noe så vi tokk bussen. Jeg skulle sitte med den ene venninna mi men så endte hun opp med å sitte med en annen i stedet. jeg smilte og sa at det gikk fint, men det gjorde egentlig ikke det. så jeg satt meg på et ledig sete og håpet at noen av de andre skulle komme men ingen satt seg med meg, jeg satt helt alene. Jeg er bare redd for at det skal være sånn hver gang. Jeg vil ikke være alene. det er kanskje min egen feil men hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.11.2018 19:38:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle