Hopp til hovedinnholdet

Lærer ikke matte med mange forskjellige vikarer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går VG1 på videregående. Neste uke skal vi ha halvårsprøve i matte, men de to siste månedene har vi kun hatt mange forskjellige vikarer, og ingen i klassen kan egentlig ingenting siden de bare sier noen oppgaver vi skal gjøre, også går de igjen. Vi har ikke fått nok undervisning og ingen føler seg klar til denne prøven. Læreren vi har hatt mest, er også enig i at vi ikke har fått skikkelig undervisning. Kan vi da klage på at vi faktisk må ha prøve i dette? Vi har spurt om de kan droppe de oppgavene som er om akkurat det vi har hatt om de siste to månedene, men de sier de ikke kan det. Dette er veldig dumt, siden det kun går ut over oss, og de fleste sliter jo nok med matte som det er, og når vi ikke engang har fått undervisning, er det jo ikke sikkert at alle får ståkarakter i dette faget til neste år.

SVAR

Besvart 14.12.2018 15:33:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
account_circle