Hopp til hovedinnholdet

Hei, på skolen vår så har det seg sånn at ingen i klassen vår dusjer...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på skolen vår så har det seg sånn at ingen i klassen vår dusjer. Vi er kun 2 gutter i klassen og vi synes dette kan være ubehagelig. 1- Er det en spesiell grunn til at folk ikke dusjer? 2-Kan vi ikke ha en regel om at alle må dusje? 3- Jeg spurte foreldrene mine om de pleide å dusje da sa de «Ja da vi var yngere så måtte vi dusje! 4-Hvordan kan vi gjøre slik at klassen begynner å dusje? HILSEN GUTT MED EN STINKENDE KLASSE.

SVAR

Besvart 20.12.2018 20:18:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle