Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser mye med skole, det går ut over søvn og helsa mi, råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tidligere skrevet om at jeg stresser så mye med skole, at det går over søvnen og helsa mi. Det har blitt verrr, for jeg aner ikke hvordan jeg skal klare dette siste halvåret. Jeg har NULL motivasjon, føler uansett hvor godt jeg jobber - så blir det bare dårlige karakterer. Mitt aller beste er ikke lenger boks går fra stort sett 5’ere og 6’ere til 2’ere og 3’ere. Går påbygg nå forresten. Droppe ut er ikke en mulighet. Det går så hardt utover meg at jeg har begynt å få selvmordstanker. Ikke planer om å utføre det a - men det virker ikke umulig eller vanskelig i det hele tatt. Finner meg selv flere ganger om dagen be til Gud for at noe skal skje med meg så jeg slipper alt. Jeg har ikke livsglede lenger, føler jeg bare lever fordi jeg må. Jeg er ganske så ensom, har 3-4 venner og kjæresten min, men vennene mine er ikke sånn som finner på noe, og kjæresten min bor langt unna meg pga jobb. Føler virkelig jeg bare virkelig vil dø, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

SVAR

Besvart 05.01.2019 10:30:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg? Kommenter gjerne hvordan du opplever det i kommentarfeltet som kommer opp når du har stemt.

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle