Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Fikk anmerkning for ikke å levere mobilen til mobilhotell

account_circle

SPØRSMÅL

På skolen vår har skolen iført et slikt mobilhotell. da jeg sjekket skolereglementet og det sto ingenting om det. jeg og to andre fikk en anmerkning for å ikke gi fra oss mobilen. vi ble deretter sendt til rektor og han sa en eller annen unnskyldning om at dette var lov. I følge denne artikkelen fra nrk: https://www.nrk.no/norge/jusseksperter-mener-mobilforbud-pa-skoler-er-ulovlig-1.14364899 føler jeg at dette ikke var lov hvis du vil sjekke selv er reglementet her: https://www.askim.kommune.no/getfile.php/2683033.2013.ftdscuwuvu/Fellesregler+for+ordensreglement+Askimskolen.pdf vil gjerne ha svar på dette

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer