Hopp til hovedinnholdet

Ingen liker meg på skolen og læreren har sendt meg til psykolog.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann,jeg er en jente som går i 10.klasse og er 15 år.Siden 9.klasse begynte jeg virkelig å hate skolen.Det var på grunn av at jeg mista mine bestevenner!Det var en teit konflikt mellom oss..siden da har alt GÅTT TEL HÆLVETTE!Jeg har ingen å være sammen med i friminuttene lengre,slevom mange av jentene har sagt«bare kom å sett deg sammen med oss».Jeg tør ikke å gå til dem,selvom jeg gjør d noen ganger,men jeg sier ingentin,bare sitter å smiler.uansett så liker dem meg ikke(lengre).Hu ene som sa jeg kunne sitte sammen med dem,inviterte ikke meg i Bursdagen sin,men alle andre jentene.Det sier jo bare litt om at de egt ikke bryr seg om meg,selvom de sier alt dette.Jeg fikk å vite at lærenen min tydelighvis har snakka med jentene i klassen om de spør omjeg vil sitte med dem osv.så de gjør det bare for at læreren har sagt d til dem.Jeg er også blitt bitch-blikket fra mine gamle bestevenner.(Det var egt bare før).læreren sendte faktisk meg til en PSYKOLOG! Og jeg har ikke bedt om det...

SVAR

Besvart 23.01.2019 13:19:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle