Hopp til hovedinnholdet

En mattelærer strøk meg på rumpa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Da jeg gikk i 8.klasse, så fikk jeg mye hjelp. Det er pga at jeg sliter mye med fag, og spesielt matte. Så jeg ble ofte tatt ut av klasserommet, og jobbet med matte på et grupperom med en lærer. Noen ganger var det 1-2 andre som også ble med, fordi de også sliter litt med matte. Men jeg var ofte alene med han, og jobbet med matte. Sååå.. Når jeg skulle spørre om hjelp til et matte stykke, så satt han seg på huk, og jeg kunne kjenne at han strøk meg på rompa, veldig sakte, og svakt, mens han skulle forklare om matte stykke!!! Jeg likte det ikke, men latet som ingenting.jeg tror jeg ble veldig redd.Dette skjedde da vi var alene på grupperommet. Og jeg kan huske at det skjedde flere ganger. Men jeg har ikke sagt det til NOEN. Det hadde blitt veldig flaut! Jeg vet ikke helt sikkert om det va rett eller galt det han gjorde. Kanskje han ikke var klar over det?? Jeg vet ikke?!?! Nå går jeg i 10.klasse da, så jeg får ikke matte hjelp av han lenger. Men han er lærer på 10.trinnet..!

SVAR

Besvart 14.02.2019 21:44:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle