Hopp til hovedinnholdet

Overnattingstur med skolen og mensen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går siste året på barneskolen og det siste halvåret før ungdomsskolen skal vi ha mange overnattingsturer og har alltid overnattet hos bestevennen siden barnehagen men siden 3 år siden måtte jeg bli hentet på natta nesten alle gangene. Da vi var på leirskole så skrek jeg alle nettene utenom den siste natta for da viste jeg at jeg skulle hjem neste dag Nå skal vi på en overnatting tur i tre dager og er kjempe nervøs og redd(har angst) D er ikke tvang at en må bli med men syns det er litt teit og ikke dra når alle mine venner skal. Vi skal sove i en gymsal som er noe av det verste jeg vet vist jeg ikke får sove etter en times tid begynner jeg å gråte enten jeg er hjemme eller borte spesielt vist jeg er borte. Får ikke sove av snorking eller hvisking eller lyder om natten hva skal jeg gjøre? 2 fikk mensen for snart et halvt år siden å den er begynt å bli regelmessig og på appen stør det at den kommer før turen men kan jo aldri være sikker jeg har aldri brukt tampong og vi skal bade

SVAR

Besvart 02.03.2019 17:03:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
account_circle