Hopp til hovedinnholdet

Sliter veldig med videregående

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig med videregående. Jeg går nå i 2 klasse og skolehverdagen føles elendig, jeg klarer å komme meg opp morgningen men etter 1 time eller 2 vil jeg hjem igjen. Jeg hater miljøet på skolen jeg går på, alle er demotiverte og snittet er veldig lavt. Nesten ingen møter opp på skolen engang. Om jeg i det hele tatt kommer meg gjennom dette året uten å overskride fraværsgrensen vil jeg jo ikke gå her neste år, men jeg har ikke snitt til å komme meg inn noen annet sted. Vurdere eventuelt privatskole, men kjenner ingen der og er redd for at det blir dårlig der og. Mange vil kanskje tro jeg bare lat eller giddalaus men etter en skoledag er jeg helt mentalt utslitt, ikke bare av faget, men også det sosiale. Har bare noen få venner som bare møter opp en gang i blant her. Går så lang at jeg kan få selvmordstanker i noen timer er også veldig redd for å snakke med noen om det. Det eneste som gjør meg glad er å komme meg ut derfra.

SVAR

Besvart 04.03.2019 21:55:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle