Hopp til hovedinnholdet

Føler press for å få gode karakterer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler altfor stort press på skolen. Foreldrene mine forventer at jeg bare får 6 på skolen får jeg en 5 blir de skuffet og da blir jeg stressa og føler at jeg er drit dårlig i alt og at jeg er en stor skuffelse for dem. En gang fikk jeg en 4 og jeg fikk panikkanfall og turte nesten ikke snakke med foreldrene mine livredd for at de hadde sett karakteren. De vet fremdeles ikke om den og det skjedde for 2 år siden. Jeg er fremdeles bekymret for at de skal finne det ut. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg får panikk anfall nesten her skoledag vi har prøve test eller noe annet som vi får karakter på. Livredd for å få en dårlig karakter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre kan dere hjelpe meg?

SVAR

Besvart 29.03.2019 15:12:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle