Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre i engelsk muntlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på hvordan jeg forbedre engelsk kunnskapen. Jeg føler at jeg skriver sånn noen lunde godt engelsk. Og jeg forstår en del engelsk. Men jeg føler at jeg sliter med å prate engelsk. Jeg prater veldig dårlig engelsk som fører til misforståelse. Det skaper stor frustrasjon når jeg føler ikke kan få en god kommunikasjon med andre når jeg spiller. På tanke på at jeg spiller et veldig strategisk krigspill som gjør kommunikasjon veldig avgjørende. Da er det veldig frustrende da jeg å andre lagkamerater misfostår hverandre. Jeg har slitt med språkvansker så lærte meg ikke å prate før først jeg begynte på skolen Jeg kan såvidt huske at jeg forsto når andre prata men at jeg ikke greide å prate selv. Riktignok så er dette over 10 år siden så jeg husker så godt hvordan dette va Jeg lurer på hvordan jeg kan den forbedre muntlige engelsken min. slik at jeg kan skape god komunikasjon. Jeg hører og leser engelsk hverdag så blir veldig overaska hvor lite jeg greier å prate engelsk selv.

SVAR

Besvart 11.04.2019 11:23:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å bli bedre i engelsk

Engelsk er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt utrygg når du selv skal skrive eller snakke på et fremmed språk. Her er seks tips til hvordan du kan bli flinkere i engelsk - og andre språk.

 

Les mer
account_circle