Hopp til hovedinnholdet

Jeg går i 10. klasse og mangler motivasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært kraftig demotivert på skolen. Vet ikke om det har noe med karakterene å gjøre siden har hatt de samme igjennom hele ungdomsskolen. Jeg føler bare at jeg ikke ørker å pugge til prøve, jobbe med innleveringer osv... Alle temaene vi har om er drit kjedelige, og iseden for å følge med halvsover på pulten. Når jeg kommer hjem så istedenfor å pugge på prøve eller noe lignende endre jeg opp med å se på nette istedenfor. Jeg tror ikke at det har noe med internettet å gjøre, hver gang jeg bestemmer for å jobbe med skolearbeid blir jeg lei etter max 30min. Er det noen gode råd på bedre motivasjon til skolen? Går i 10. klasse så dette er et veldig viktig år for framtiden min.

SVAR

Besvart 25.04.2019 23:27:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

God studieteknikk gjennom hele semesteret

Sliter du med å komme gjennom alt av pensum? Ender du alltid opp med skippertak like før eksamen? Vi har samlet noen tips som kan fungere for deg.

 

Les mer
account_circle