Hopp til hovedinnholdet

Karakterene mine har gått ned, og jeg kan jo ikke gjøre mye mer med det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler jeg har ødelagt alt. Vi har 2 måneder igjen på skolen, karakterene mine har godt ned, og jeg kan jo ikke gjøre no mye mer med det nå. Jeg er en transseksuell jente, guttene i klassen tar ikke meg så seriøst, som fører til at jeg sliter stort med angst. Når de holder på sånn tørr jeg ikke være aktiv i timene. Jeg har også ganske mye fravær fordi jeg ikke ville dra på skolen, lærerne mine vet hvorfor, men det hjelper ikke så mye på karakteren min. Jeg sliter også litt med lekser og innleveringer, siden jeg har hatt litt problemer med innleveringene har jeg fått advarsel om at ordens karakteren min er i fare. Jeg har fått gode karakterer på innleveringene mine som jeg hadde nylig, og det gjorde meg glad, men jeg føler jeg er fortsatt udugelig. Jeg føler at det er for sent til å vise hva jeg kan. Nå sitter jeg her å er ekstremt lei meg og deprimert. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 05.05.2019 08:49:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

God studieteknikk gjennom hele semesteret

Sliter du med å komme gjennom alt av pensum? Ender du alltid opp med skippertak like før eksamen? Vi har samlet noen tips som kan fungere for deg.

 

Les mer
account_circle