Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bytte klasse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 14 år gammel og går i slutten av 9.klasse. Når jeg begynte på ungdomsskolen var jeg nokså misfornøyd med klassen jeg ble plassert i fordi ingen av mine gode venner var i den, men jeg tenkte at det ikke var noe jeg fikk gjort med det. Det har nå nesten gått 2 år, og i det siste har jeg blitt skikkelig "deprimert" og trist med tanken på at jeg nesten ikke får være med de jeg vil i skolehverdagen. Vi har glidd litt fra hverandre siden vi går i forskjellige klasser, men i det siste har jeg vært med de og blitt utrolig gode venner med de igjen. Jeg skjønner nå hvor mye de betyr for meg, og hver dag tenker jeg på å være med de. Jeg har noen venner i den klassen jeg går i nå, men det er ikke venner som jeg er komfortable med og føler jeg kan snakke om alt til. I det siste har jeg som sagt vært trist og ikke hatt noen interesse av skolen. Jeg lurer på om dette er god nok grunn til å be om å bytte klasse? Jeg hater ikke klassen min, men i det siste har jeg følt meg trist og alene.

SVAR

Besvart 12.05.2019 21:13:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle