Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg til å gå om dersom jeg stryker i to fag på vg1?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, når er det litt krise her. Jeg har P-matte og jeg kommer til å stryke fordi jeg suger i matte, jeg vet det fordi jeg har strøket på alle prøvene og jeg har heldagsprøve i morgen. Jeg går på vg1 og jeg er livredd for å må gå om, fordi jeg ligger an til å stryke i språkfag også. Jeg har greie karakterer ellers, men det to fagene er kjempevanskelig og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å stryke. Men jeg gidder rett og slett ikke å gå om vg1, jeg synes dette året har vært hardt og jeg har jobbet mye. Og det er så flaut å må gå om et helt år sammen med alle 03’erne. Det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg er driiit nervøs og vet ikke hva jeg skal gjøre. Er det sånn at jeg MÅ gå om vg1 om jeg stryker i fransk og matte? I så fall, kan jeg ta privatisteksamen i sommer og få komme inn på vg2 da?

SVAR

Besvart 12.05.2019 23:00:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Matematikkvansker eller dyskalkuli?

Sliter du veldig med matematikken? Da kan du ha matematikkvansker eller dyskalkuli, og det er hjelp å få.

 

Les mer
account_circle