Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg til ungdomsskolen. Kan jeg bytte klasse ? tips til å huske.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal begynne på ungdomsskolen neste år. Jeg gruer meg til det meste. Jeg er redd for at jeg skal skuffe foreldrene mine hvis jeg gjør det dårlig. De ikke kjefter på meg hvis jeg gjør det dårlig en gang, men hvis det gjentar seg. Er også bekymret for anmerkninger. Ungdomsskolen jeg skal begynne på er ikke så veldig bra, det har vært mye uro og slåssing blant elevene. Lærerne er heller ikke så bra. Derfor vil foreldrene mine at jeg skal gå på en annen skole inne i byen. Jeg vil jo få bra karakterer og gå på en skole der folk ikke slåss med medelever, men jeg tørr ikke å begynne på en ny skole uten NOEN av vennene mine. Jeg er ikke så glad i nye mennesker, vet at mange får nye venner og sånt. Kan mamma bestemme hva jeg får kjøpe med mine egne penger? Sminke og sånt Kan jeg bytte klasse hvis jeg ikke liker den? Tips til å huske det man har lest til en prøve? På forhånd takk for svar(: Hilsen jente som gruer seg til forandring i livet

SVAR

Besvart 15.05.2019 19:25:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle