Hopp til hovedinnholdet

Hvem bestemmer hvilke fag du skal ha eksamen i på ungdomsskolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt som skal opp i eksamen i 10. klasse. jeg lurer på om det er helt tilfeldig hva folk for til eksamen. Vi fikk først vite at det var en trekning, men senere ble det sagt at noen i kommunestyret bestemte det. de fleste på skolen fikk også det faget de hatet mest. Alle som hadde 2 i matte og bra i de andre fagene fikk matte. Er da ikke det urettferdig. Det at man får det faget man er dårligst i vil jo dra ned snittet ditt. burde man i det hele tatt ha eksamen på denne måten det er i dag.

SVAR

Besvart 21.05.2019 15:41:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp til eksamen - Se videoene

Trenger du hjelp til eksamen? Gruer du deg? NDLA har samlet eksamenstips som får deg til å prestere maksimalt når det virkelig gjelder. Se flere videoer i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Forbered deg til eksamen med tidligere eksamensoppgaver

Visste du at du har tilgang til tidligere skriftlige eksamensoppgaver? Det kan være svært nyttig å jobbe med disse som forberedelse til eksamen.

 

Les mer
attach_file

Muntlig eksamen - Hvordan fungerer det?

Hvor lenge varer muntlig eksamen? Når får jeg vite oppgaven? Hvem bestemmer hvilken karakter jeg får? Det er mange som har spørsmål om muntlig eksamen - Vi har laget en oversikt over hva du kan forvente deg.

 

Les mer
account_circle