Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg for å begynne på ungdomsskolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er 13 år og jeg skal snart begynne på ungdomsskolen. Jeg kjenner at jeg gruer meg veldig! Jeg gruer meg mest til å miste klassen min, miste lærerene, redd for å bli mobbet, karakterer, ny skole og nye lærere og elever. Nå er det bare 3 dager igjen av 7.klasse og jeg er så redd for å miste kontakten med mine venner:( Jeg er veldig redd for at ingen vil være med meg eller å bli mobbet. Jeg har prøvd å snakke med folk om dette men det er liksom ingen som kan hjelpe meg med det. Det er også en annen ting jeg er redd for at skal skje og det er at jeg skal tisse på meg... Fordi det hender at noen ganger (ikke så ofte) så tisser jeg på meg når jeg ler... Men det er ikke så mye men akkurat så det går igjennom buksa. Ingen vet om det så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre om det skjer... Jeg har i allefall planlagt å ha sorte bukser på meg ofte, bruke lekkasje bind og så må jeg vell si det til min bestevenn? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 21.06.2019 12:27:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle