Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk dårligere karakter enn ventet på eksamen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde matte eksamen i 1t for en måned siden, og jeg fikk nettopp tilbake karakteren. Jeg ble ikke fornøyd med den karakteren jeg fikk, og jeg mener at jeg kanskje gjorde det bra nok til å få en karakter høyere. kort tid etter at jeg leverte eksamen, tenkte jeg meg om, og kom på at jeg glemte å putte inn sidetall, og jeg skrev også navnet mitt i tillegg til kanditatnummer, noe man ikke skal gjøre. Jeg glemte meg helt bort under eksamen, siden alt jeg tenkte på var selve matteoppgavene. Jeg lurer på hvordan man blir trekt for å gjøre det jeg gjorde, og om det kanskje er grunnen til at karakteren ble så svak som den ble, og hvordan jeg muligens kan få gjort noe med det, selvom dette er usannsynlig? Mister jeg noen få poeng for å gjøre dette, eller bryr kanskje ikke sensoren seg om dette?

SVAR

Besvart 24.06.2019 10:04:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle