Hopp til hovedinnholdet

Fikk nedsatt oppførsel etter snusing

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ferdi i 10 klasse idag...... Jeg ble tatt med snus på skolen igår. Jeg hadde 6 anmerkninger fra før og får nå beskjed om at de setter ned min oppførselkarakter til Ng. de sier at å bli tatt med snus er så alvorlig at det hadde blitt nedsatt selv om jeg hadde ingen fra før. Det er heller aldri sendt en skriftlig beskjed hjem ti foreldrene at jeg står i fare for å bli satt ned....trodde det var 10 stk anmerkninger. Min lærer sier at denne hendelsen ga 4 !! mens rektor sier at det er så alvorlig at dette uansett er grunn til nedsatt oppførsel. Jeg syntes dette var veldig strengt !!! Da jeg ikke har noen anmerkninger på alvorlige hendelser...... /

SVAR

Besvart 24.06.2019 10:11:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan settes karakter i orden og atferd (oppførsel)?

Karakteren din i orden og atferd settes ut fra hvor godt du har fulgt skolens ordensreglement. Men hva kan egentlig stå i dette reglementet, og hva kan straffen bli om du bryter det?

 

Les mer
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
account_circle