Hopp til hovedinnholdet

Interessene er sofa arbeid. Vil gjøre noe fysisk. Hjelp til håndtere prøver

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 14år, og har begynt i 9.trinn. På fritida mi interesserer jeg meg i mange forskjellige ting å drive med. Men alt er bare "sofa-arbeid". Jeg har lyst til å slutte med det, å heller starte med en mer fysisk hobby. Det går i hverandre at jeg har veldig mye tanker i hodet mitt, noe som gjør at jeg har av og til vanskeligheter med å konsentrere meg om faget i timen. Det fikk jeg erfare i 8.trinn. Jeg kan nevne det at jeg har ADHD, om det har noe å si. Jeg er veldig glad i språk, spesielt det å LESE tsjekkisk og portugisisk. Hvis det er noe jeg ikke forstår, benytter jeg meg av Google translate. Mye av tida jeg er våken tenker je på språk. I fjor opplevde jeg at hjernen min bare kollapset under vanskelige oppgaver. Norsklæreren min er kvinnelig, og veldig åpen med å kunne snakke med. Så, hva kan jeg gjøre for å forbedre og håndtere dette bedre i 9.trinn? Ønsker å unngå å måtte prate med mamma. Om dette. Hilsen gutt 14år som trenger råd!

SVAR

Besvart 24.08.2019 14:39:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle