Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte på ungdomsskolen for en uke siden og vil allerede bytte skole.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente å er 13 år. Jeg begynte på ungdomsskolen for en uke siden men har allerede lyst å bytte. Grunnen er at jeg kun er venn som egt kun er med meg fordi hun ikke har noen andre, men jeg har liksom IKKE lyst å vere med henne, hun er liksom ikke en sånn person jeg liker å vere med. Men er det god nok grunn å bytte skole fordi at jeg vil få nye venner? Har ikke tørt å spurt mamma heller. Er redd hun blir sur eller vil snakke om lærer om mobbing. Men jeg blir jo ikke mobbet, har bare lyst å bytte. Hva skal kg gjør?

SVAR

Besvart 31.08.2019 12:36:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd å ikke passe inn?

Det er vondt å føle at man ikke passer inn. Men det er vondere å gjemme vekk den du egentlig er, for at andre skal akseptere deg.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle