Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke på den videregående skolen jeg har begynt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har gått litt over en uke på vgs nå, og jeg mistrives ganske mye. Jeg begynte på en skole helt alene fordi jeg tenkte det ville pushe meg til å snakke med nye folk. Alle de andre vennene mine begynte på en annen skole. Etter et par dager der har jeg bare lyst til å slutte. Jeg føler meg veldig ensom. Jeg blir ikke mobbet, og jeg har ikke vært så mye alene, men jeg klarer ikke å få noen venner. Jeg prøver å snakke med folk, med det blir som regel ikke så mye mer enn en kort samtale. Jeg savner ungdomskolen utrolig mye. Jeg sitter med en klump i halsen og strever hver dag med å ikke begynne å gråte. Jeg har snakket om det med venner og familien. Planen er at jeg i hvertfall må gå frem til jul, og hvis det fortsatt er likt skal jeg bytte hvis jeg får plass på den andre skolen. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å gå dit hver dag i flere månder. Akkurat nå føler jeg ikke en gang at jeg kommer til å holde ut resten av uka. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 31.08.2019 15:25:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle