Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst til og bli pilot

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Er gutt på 14 år. Har veldig lyst til og bli pilot og er relativt god på skolen med karakterer som 5-6 i engelsk og engelsk fordypning og 5er i norsk sammfunn, naturfag osv. Men jeg sliter veldig med matte. Jeg er kjempe dårlig og kan ikke gangetabellen eller forskjellen på partall og oddetall, jeg stresser veldig for jeg vil bare bli pilot og vet ikke om noe anner og gjøre. Jeg så i fjor at elever som slet med matte ble tatt ut i en hjelpe klasse men jeg fikk aldri tilbudet om det. Hva kan jeg gjøre? er det noe håp igjen? Har 2er i matte nå. Lite side spørsmål: Kontaktlæreren min som også er mattelærer sier alle elevene han har hatt kom opp i matte på eksamen, er dette bare en skremtaktik eller kan utdanningen hans ha noe og si? Mvh stresset 14 åring

SVAR

Besvart 03.09.2019 13:03:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Vil du bli pilot?

Det kreves hard jobbing for å nå flygerdrømmen, men hvordan blir du egentlig pilot? Her får du svaret.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
account_circle