Hopp til hovedinnholdet

En gutt i klassen slår meg på rompa, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg visste ikke helt hvilket emne jeg burde velge på dette men. For en dag siden så skjedde det noe i klasserommet. I maten så skulle jeg gå å hente spansk bøkene mine for å gjøre meg klar til neste time. Da jeg fikk tilbake til plassen min med bøkene var det en gutt som slo meg på rompa. Det var utroligt ubehagelig. Å da jeg snudde med så jeg at han å han andre lo. Senere den dagen så lente jeg meg på et bord med hendene på bordet. Å den samme gutten gikk forbi dyttet han meg så jeg datt på bordet visst du skjønner hva jeg mener. Å dagen etterpå så kom han inn å ropte "hei (også mitt navn)". Etter dette har han gidd med litt ekle blikk å sånt. Jeg syntes dette er utrolig ubehagelig å jeg vil ikke si det til noen for da kanskje de tror jeg er kjedelig eller lager drama ut av ingenting eller noe. Hva burde jeg gjøre??!:(

SVAR

Besvart 08.09.2019 20:13:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle