Hopp til hovedinnholdet

Mamma kommer til å klikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde 3 i matte, siste halvåret i 9 ( før sommeren) gjorde jeg det veldig dårlig i matte og fokuserte ikke. Fikk da 2- på kortet. Mamma er veldig streng på at jeg må gjøre det bra på skolen siden alle mine søsken har gjort det bra og er flinke. Jeg tørte da ikke vise mamma kortet mitt så jeg sa jeg hadde mistet det, da sa mamma at hvis ho ikke får det innen da ringer ho skolen å ber om nytt. Jeg sa da jeg dro til vennina mi for å finne d fordi det brått er der; men jeg hadde jo kastet det.da fant jeg og vennina mi opp en ide om å fake ett karakter kort(lage på Word) og det greide vi ganske bra og gjorde om mattekarakteren til 3- istedenfor og mamma trodde på d. Men nå fant jeg ut at på utviklingsamlingen skal de snakke om dette kortet og karakterene fra 9!selvom d ikke teller!og mamma kommer til å klikke i vinkel og bli kjempe forbanna.hva skal jeg gjøre?Kan jeg få snakket med læreren å be ham ikke Ta opp karakterene?jeg vil ikke at mamma skal vite det!ho kommer til å klikke!

SVAR

Besvart 15.09.2019 19:35:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle