Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å droppe ut av skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg går på studiespess vg1 og føl at dt e for mye for meg! Føler virkelig at jeg heng etter. Alt lærerene mine sir, går inn den ene øret og går ut d andre! Jeg vet ikke hva jeg vil bli og dt e stor stress for mæ! Jeg har også egen personlig problemer og ting som jeg må gå gjennom, så skolen er extra hard/vanskelig. Jeg har også gått på yrkesfaglig men dt var heller ikke no for meg! Nu vurdere jeg bare å droppe ut av skolen, men e også redd fordi jeg vet ikke hva som kommer til å skje hvis jeg gjør Jeg vil bare gråte! Vær så snill og hjelp meg

SVAR

Besvart 14.09.2019 11:52:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Pause fra videregående?

Mange dropper ut av videregående skole før man er ferdig. Det er mange årsaker til dette, men det er lurt å starte opp igjen etter pausen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle