Hopp til hovedinnholdet

Føler meg syk, mentalt ? Bedre når skolen er slutt. Hva burde jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler mye syk og vondt i hode Og har lyst til og bli hjemme og ligge i sengen. vær skole morgen. Men etter skolen så er mer frisk og rask.men så kommer leksene. Jeg blir sliten jeg klarer ingenting. Jeg begynte på ungdom skolen nettopp og hater det. Ka burde jeg gjøre? Ligger syken mentalt? Skulle ønske jeg kunne ha nett skole.

SVAR

Besvart 16.09.2019 09:56:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsvalg på ungdomsskolen

Mulighetene er mange, men det er ikke alltid like lett å velge utdanningsprogram på videregående skole, eller å vite hva du skal studere og jobbe med i framtida. Faget utdanningsvalg skal hjelpe deg å finne riktig vei.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle