Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg har mistet all motivasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18 år og sliter veldig med skolehverdagen, spesielt når det gjelder karakterer. Akkurat nå så går jeg på det siste året på videregående, og jeg føler at karakterpresset er høyere enn noen gang. I de siste prøvene og innleveringene som jeg har hatt, føler jeg at jeg har gjort kjempe dårlig på, og har en følelser på at jeg kommer til å får den dårligste karakteren som det er mulig å få. I tillegg føler jeg at hver gang når jeg skal øve til en prøve eller skrive en tekst som skal leveres inn, så ble jeg kjempe nervøse og får nesten angst av det. Når jeg får sånne tanker inni meg, så føler jeg at motivasjonen min ble holdt langt nede, og konsentrasjonen er ikke noe bedre. Jeg føler at jeg har ødelagt min egen framtid. Selvom det er bare begynnelsen, men jeg tenker bare at hvis motivasjonen og konsentrasjonen min fortsette slik, så komme ikke jeg til å gjøre noe særlig bra i alle de prøvene som vi komme til å få framover. Jeg har bare lyst å får noe råd til dette her

SVAR

Besvart 01.10.2019 23:37:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle