Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer hvis jeg bytter fra spansk til engelsk fordypning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp startet på us og har noen spørsmål. Jeg vil/skal bytte til eng fordypning fra spansk fordi jeg ikke henger med og er litt redd for læreren. Men jeg har veldig lyst til å bli lærer! Da må jeg ha studiespesialisering? Har veldig lyst til å bli matte, eng, norsk og samf. Er der dumt av meg å bytte språk da? Hvilke linje på us burde jeg ta for å bli lærer uten at jeg har hatt 2 fremmedspråk på us. Jeg kommer jo til å ta 3 år på Vgs med fremmedspråk, men jeg vil bare vite hva som skjer.

SVAR

Besvart 14.10.2019 15:27:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Språkvalg på ungdomsskolen

På ungdomsskolen kan du velge mellom fremmedspråk, norsk/samisk fordypning eller engelsk fordypning. Hva bør du velge?

 

Les mer
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle