Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ekstra hjelp i matte, men jeg er litt redd for læreren jeg har fått

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg må få ekstra hjelp i matte så jeg pleide å få hjelp av en dame lærer på skolen. Så kommer språklæreren min og sier at han skal hjelpe meg i matte. Hun som skulle hjelpe meg i matte hadde ikke tid til å hjelpe. Jeg er litt redd for språklærern. Jeg liker ingen av de mannlige lærerne på skolen for jeg er redd for dem og at de skal gjøre noe. Jeg vil ikke a hjelp av språklærern. Han kommer i noen av timene og spør om jeg har tid, jeg misliker å gå glipp av timen men jeg har ikke noe valg heller. Vennene mine syntes spesielt at språklærern er rar

SVAR

Besvart 16.10.2019 17:22:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle