Hopp til hovedinnholdet

Kan lærere presse elvene sine med karakterer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, vi holder på meg et kunst og håndverk prosjekt og en av læreran sier at vis jeg ikke gjør som hun vil så går det utover karakteren min. jeg holder på å male et læret som jeg jeg skal lime bilder på som en collage, når jeg da malte det første gangen så sa hun at hun skulle ta med noen ruller sånn at det ble litt jevnere, men så va hun syk, og da tok jeg den beslutningen selv med litt hjelp fra en assistent at jeg bare skulle male et lag til og la det være for det ble litt mer liv i lærrete. MEN NÅR JEG DA KOM TILBAKE FREDAG 18/10 SÅ SA HUN AT HUN VILLE AT JEG SKULLE MALE DET PÅ NYTT IGJEN OG AT HUN SKU HJELPE MEG MED ALT OG HUN PRESSET MEG MED Å SI AT DET GÅR UTOVER KARAKTERN MIN OG AT HO VILLE AT I SKU GJØRE DET OSV. HAR LÆRERE LOV TIL Å PRESSE ELEVENE SINE MED KARAKTERER. OG DETTE ER ET FRIIPROSJEKT VI HOLDER PÅ MED I 10ENDE KLASSE. JEG MISTET VELDIG MOTIVASJONEN TIL Å FORTSETTE MED DETTE PROSKJEKTET OG JEG BLE REDD. ' BURDE JEG SI DETTE TIL KONTAKTLÆRERN MIN? STOLER PÅ HO!

SVAR

Besvart 20.10.2019 14:35:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
account_circle