Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser med skolen hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 9. Klasse. Jeg er pliktoppfyllende, jeg gjør det jeg får beskjed om å gjøre på skolen, jeg gjør alle lekser, og er snill mot alle. Men samtidig så når det gjelder prøver så blir jeg helt annerledes. Jeg blir så nervøs, jeg gruer meg, stresser, gråter og uansett år jeg begynner å pugge på den prøva så sitter jeg oppe kvelden før prøva til kansje midnatt. Forrige prøve ble den nærmere 00.30 - 01.00. Ja, jeg vet det er ille. Men jeg føler at hvis jeg ikke gjør det så har jeg ikke øvd godt nok, og prøva går dårlig på grunn av det. Denne uka skal jeg ha matte prøve VGs (matte prøve på videregående (matte1t) fordi på skolen min så kan vi har det som valgfag), i tillegg har vi engelsk presentasjon samme dag (som jeg ikke er ferdig med), glose prøve i spansk, og kansje en prøve i naturfag. Jeg stresser og tenker på det hele tida. Skal jeg snakke med læreren min om hvordan jeg har det?Hva skal jeg gjøre?Hvordan skal jeg få tid til alt?Jeg tenker på det hele tida! Send svar fort!

SVAR

Besvart 20.10.2019 09:52:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle