Hopp til hovedinnholdet

Motivasjon for skole, lei skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok. Nå har jeg snakket med rådgiver om motivasjon. Alt han kom med var at jeg ikke måtte sette for høye mål. Ja jeg får hjelp med diverse fag via ppt, men problemet er egentlig ikke hva jeg får til, men heller det at jeg ikke har lyst å gjøre noe fordi jeg mangler motivasjon fordi jeg ikke er noe interessert i skolen mer. Rådgiving om motivasjon var til lite hjelp hvertfall, men han fortalte meg at jeg ikke må gå påbygg, men det er mange som sier at jeg bør gå påbygg ferdig ??

SVAR

Besvart 30.10.2019 14:25:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Når skolen er et ork

Du sliter med å komme deg opp når vekkerklokken ringer. Karakterene synker. Du syns skolen er et ork og blir kvalm ved tanken på å komme deg dit. Fins det noe du kan gjøre for å øke skolemotivasjonen?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle