Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil begynne på vgs på nettet, hvordan skal jeg si det til foreldrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg vurderer veldig å starte vgs på nettet. jeg går nå vg1 offentlig skole, men kjenner det blir veldig vanskelig. jeg har ikke snakka med så mange at det er det, men vet selv at slik skole ikke er noe for meg. hver gang jeg har lest om folk som har tenkt til å starte på nettstudier sjriver dere at man isolerer seg og at det ikke hjelper, men jeg tror det vil hjelpe siden de skolene jeg har sett på, har tilbud om å ha grupper med andre som gjør det samme, eller man kan sitte på skolen å jobbe, jeg sitter altså ikke bare hjemme. men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal snakke med foreldrene mine et jeg vil starte på det. er redd de skal bli kjempe skuffa, men jeg har jo lest at de fleste går opp i karakterer av det. når jeg har nevnt det bryr ikke mamma seg om det. og jeg vet da heller ikke hvordan jeg skal få det til en riktig samtale som gjør at hun skjønner jeg mener det.

SVAR

Besvart 26.11.2019 13:17:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle