Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil snakke med mamma om å bytte skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil snakke med mamma om å bytte til online skole. Men jeg klarer ikke si det til henne. Hver gang jeg har tenkt -okei nå bare gå jeg til henne og sier at jeg har tenkt på det. Men hver gang bare feiger jeg ut rett før. Jeg har prøvd å fortelle det i 2 uker men er bare helt umulig. Det er jo ikke engang et så veldig vanskelig tema. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å snakke med henne om det. Jeg har liksom grunnene klare til hvorfor jeg vil det. Jeg har ikke et slikt forhold med foreldrene mine at vi kan sitte å ha en samtale, og hvertfal ikke seriøst. Jeg vil snakke med mamma om det først og ikke pappa pga jeg føler det er best. Men det irriterer meg så sykt at jeg ikke klarer å si det. Jeg har også snakka med kors på halsen om hvordan jeg skal gjøre det, MEN DET GÅR IKKE. Skjønner virkelig ikke hvorfor det er så vanskelig. Jeg er kanskje litt redd for reaksjonen eller at hun skal si nei. Går vg1

SVAR

Besvart 09.12.2019 15:42:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle