Hopp til hovedinnholdet

Tips til å forbedre meg, og klare å snakke engelsk med læreren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke om dette er rette stedet å stille dette spørsmålet, men jeg prøver. Jeg har syntes det har vært skummelt med engelsk muntlig helt siden 8 klasse (går i 10 klasse). Jeg må ha hold engelsk prestentasjoner bare for læreren, og begynner alltid å gråte under engelsk muntlig vurderinger når vi skal snakke alene med læreren på engelsk. Når jeg øver hjemme går det helt fint, da har jeg riktig uttale og grammatikk. Men når jeg har samtalene er det som om ordene bare stokker helt om. Jeg blir helt stum og sier all grammatikk feil, til og med den enkleste grammatikk, noe jeg egentlig kan. Dette skjer hver gang, og gruer meg til videregående hvis det skal fortsette slik. Jeg ser også bare på engelsk hele tiden, men det går fortsatt ikke. Har dere noen tips? Til at jeg kan forbedre meg, og klare å snakke engelsk med læreren og ikke begynne å gråte. Så hadde det vært veldig fint, takk på forhånd for svar.

SVAR

Besvart 12.12.2019 18:53:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å bli bedre i engelsk

Engelsk er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt utrygg når du selv skal skrive eller snakke på et fremmed språk. Her er seks tips til hvordan du kan bli flinkere i engelsk - og andre språk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle