Hopp til hovedinnholdet

Kommer en 2.er på vitnemålet mitt ødelegge for meg i framtiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg hadde nettopp en ny 1P eksamen siden jeg strøk på forrige... jeg fikk nå en 2'er, noe ikke jeg er heelt fornøyd med, ikne mamma og pappa heller. det jeg lurte på var om den 2'eren på vitnemålet mitt kommer til å ødelegge for meg i framtiden? kan den ene toeren i 1P lukke mange dører når det kommer til videre utdanning og jobb? Jeg har allerede meldt meg på sånn privatistkurs siden jeg tenker å ta opp 1P siden foredørnee mine sier jeg MÅ ha en 4'er for å komme inn på videre studier.. helt ærlig så synes jeg det var bra nok at jeg bestod nå på eksamen og vil gjerne legge det bak meg. Men selvfølgelig vil jeg ta 1P eksamen på nytt hvis den 2'eren ikke tar meg noe sted i livet.

SVAR

Besvart 12.01.2020 16:18:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle