Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å snakke engelsk foran andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sliter veldig med å snakke engelsk foran andre.Dette har gjort at jeg siden slutten av barneskolen har nektet å snakke engelsk.Hver gang jeg skal snakke er d som om ordene setter seg fast i halsen, og jeg klarer liksom ikke slippe de ut,uansett hvor hardt jeg prøver. Så bare bryter jeg ut i gråt. Dette gjelder til og m når jeg må snakke med hun jeg sitter sammen med.Jeg skammer meg mye over engelsken min, noe jeg tror sitter veldig igjen fra at jeg ble mobbet for d da jeg var yngre.Nå har vi fått i oppgave å lage en video i grupper der vi må snakke.Denne skal legges ut tilgjengelig for alle.Dette gir meg mye angst og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.hvis den ikke blir lagt ut til alle, vil det ødelegge for resten (pga at da blir ikke redigeringen vist). Nå vurderer jeg å bare ikke levere i d hele tatt, men d vil gå veldig mye ut over karakteren min. ALLE i klassen min snakker PERFEKT engelsk, unntatt meg,på ekte.Jeg klarer ikke tanken på at alle skal høre d. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 13.01.2020 09:33:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle