Hopp til hovedinnholdet

Læreren hjelper bare de flinke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte på ungdomsskolen for ikke så veldig lenge siden, men har syntes det har blitt litt vanskelig nå. akkurat nå har vi fått halvtårskarakteren vår. jeg hr gjort det ganske bra hittil md nesten bare 5'ere men har et problem. Jeg klarte å få en 3 i matte fordi jeg gjorde et så dårlig på fagdagen vår. Matte læreren min er også min naturfagslærer og han har vært min tidligere kontaktlærer. Han har alltid vært veldig snill, men jeg føler at han ikke lærer meg bra nok. Jeg føler han har favorittelever og bare hjelper dem i timene. (ikke bare jeg som føler på det). Jeg har blitt mye dårligere i både matte og naturfag, og nå hater jeg begge fagene. Han ignorerer meg hele tiden, og går i mot meg når jeg sier ifra at trenger mer hjelp.Han hjelper bare de smarte. jeg blir redd for min egen framtid. Jeg har sagt ifra til han så mange ganger men ingen forandring skjer. jeg vil bytte skole, bytte lærer. Flere i klassen føler på det samme. Jeg ønsker å kontakte fylkesmann.

SVAR

Besvart 17.01.2020 15:12:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle