Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir truet og føler meg maktesløs...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har få venner og ble provosert til en slosskamp med en populær gutt som jeg vant. Nå har jeg fått trusler om og gå på skolen fra noen farlige folk fra skolen. Latet som att jeg var syk dagen etter og kontaktet lærerne om problemene mine. Etter overtaling fra lærerne tvingte jeg meg selv til og gå på skolen. Jeg, lærerne og gutten hadde en samtale og vi tok hverandre i hendene. Rett etter fikk jeg en advarsel av en jeg er litt god venn med om att noen av de farlige guttene jaktet etter meg. Jeg dro med en gang fra skolen. Har sagt fra til foreldre de sier jeg bare skal dra til skolen. Greia er att jeg tror ikke det funker att lærerne snakker med noen av de gutta fordi noen av de er instutisjonsbarn med 0 grenser. De har banket opp vennen min bl.a. Dette skjedde idag. Føler meg nå utrolig maktesløs

SVAR

Besvart 20.01.2020 14:19:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle