Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli litt mindre sjenert rundt gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år som går i 8 klasse. Jeg har brynt på ungdomsskolen med masse nye elever jeg ikke kjenner for jeg kom fra en veldig liten skole. Jeg har lyst til å bli bedre på å snakke med nye personer spesielt gutter. Jeg kan godt snakke med jenter uten problem men når det er gutter i nærheten så blir jeg stille umiddelbart. Har dere noen tips til å bli mindre sjenert?

SVAR

Besvart 17.01.2020 20:53:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle