Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal bli. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ung.no. jeg sliter virkelig å finne ut om hva skal jeg bli. jeg har sjekket utdanning.no og hver gang når jeg trykker noe som er interessant er det ALLTID realfag og R matte og vanskelige ting. jeg skal snart velge program fag og jeg syns ssø virker kjedelig og realfag virker vanskelig også. JEG VET IKKE HVA JEG VIL BLI!!! jeg vil trives på jobb. Takk for svar!!

SVAR

Besvart 30.01.2020 11:59:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle