Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg veldig til muntlig eksamen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente og er 15 år jeg går i 10 og eg har add vi skal ha eksamen i juni eller mai jeg er ikke sikker men jeg gruer meg veldig til muntlig jeg er den i klassen som ikke snakker eller rekker opp hånden når jeg skal ha presentasjon jobber jeg ofte alene for jeg er ikke så pratsom men når jeg har presentasjon så har jeg aldri klart og ha presentasjon uten manus jeg har prøvd flere ganger men da skjelver jeg og blir kjempe rød i fjese jeg er redd for og ha presentasjon foran en sensor for jeg vil ikke gå 10 om igjen og jeg er redd jeg kommer til og grine for når jeg bare tenker på eksamen så vil jeg bare grine også er jeg ikke flink og huske jeg vet bare ikke hvordan jeg skal takle det så håper jeg kan få hjelp eller råd tusen takk vist dere svare tilbake

SVAR

Besvart 01.02.2020 14:12:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Råd til muntlig eksamen

Det er vanlig å bli nervøs. Jobb med å finne en strategi for hvordan du kan takle dine egne nerver, dersom du frykter at de skal påvirke resultatet på eksamen.

 

Les mer
account_circle