Hopp til hovedinnholdet

Min gamle bestevenninne er veldig slem mot meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vil bare si først at jeg har tre venner på skolen, men alle tre har jeg skjent veldig lenge, en av dem siden barnehagen og jeg elsker dem alle tre! Min gamle bestevenninne er jævlig slem mot meg og hun hater meg. Jeg skal ha gym i morgen men vil ikke dusje med henne. Hun snakker dritt til meg hele tiden, og det er på grunn av henne jeg ikke har så mange venner. Har vært veldig lei meg de siste månedene. Jeg vurderer å spørre læreren min om å dusje i lærerrommet. Men hva skal jeg gjøre? Håper dere rekker å svare før kl.11.15 i morgen. Håper det ikke er for mye å be om. Hilsen jente 13.

SVAR

Besvart 08.02.2020 09:12:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
account_circle