Hopp til hovedinnholdet

Læreren gir meg urettferdig karakter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Læreren min liker meg ikke, og jeg er et englebarn som gjør alt jeg skal. Jeg får bare karakteren 4/3 uansett hva jeg gjør. Dette er noe ikke bare jeg merker og hun tar virkelig ikke til seg konstruktiv kritikk når hun får det, noe som forekommer ganske ofte da mange er misfornøyd med karakterene de får av henne. Jeg fikk en oppgave i samfunnsfag hvor jeg skulle skrive en tekst på 700-1100 ord, hvor jeg sammen med min far som er utdannet advokat jobbet i 2 uker for å skrive en tekst som de fleste samfunnsfaglærere ville vurdert som en karakter 5/6. jeg har vært i kontakt med andre lærere i samme fag og de er utrolig uenig i min lærers vurdering av min kompetanse. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette, fordi det rett og slett ødelegger snittet mitt som igjen gir meg konsekvenser for utdanning videre i livet. Hvordan får jeg sparket denne læreren med raskest mulig effekt

SVAR

Besvart 12.02.2020 10:36:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
account_circle